top of page

ABOUT BASKALAS VXO

Baskalas grundades 2010 som ett direkt svar på den stora EDM-vågen som drog över världen och fyllde alla dansgolven med kommersiell massproducerad bubbelgums "House". Baskalas skulle va en fest för alla dom som gillar ickekommersiell hård elektronisk dansmusik. Och från första festen för 11 år sen fram tills idag har det varit ett succé-koncept. Baskalas VXO idé har varit ett sjukt bra ljudsystem, snyggt ljus och fokus på att lokala DJs ska få chansen att spela just sin musik under dessa förutsättningar. Även om vi haft DJs från hela Sverige hos oss så är det alltid lokala talanger representerade också.

Baskalas VXO Crew

Möt Baskalas VXO

DJ QFX

DJ QFX

  • Facebook - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle

QFX - Grundare och inspirerande läromästre inom Jungle, dubstep och Drum´n´Bass.  Med mångårig erfarenhet som  dj och festarrangör kombineras viljan att lyfta upp den mörka djupa elektroniska musiken till nya höjder! 

Dj QFX´s Hemsida

DJ Diurhuus

DJ Diurhuus

  • Instagram - Grå Circle

Diurhuus - Tekniskt galen fantast av HDM. Med sina snabba växlingar mixas de hårdaste låtarna på en underhållande sätt. Inspirerad av Defcon 1 bjuder han publiken på en massiv storm av elektroniska rythmer i samklang med ett provocerande dunk för känsliga lyssnare. 

DJ SweDjay

DJ SweDjay

  • Facebook - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle

SweDjay -  Med grunden i den kommersiella musiken han han bytt sida från ett soldränkt Ibiza till ruffiga industrilokaler. Missa för allt i världen inte ett grymt dj-set från djupa techiga rytmer till slamrig stenhård techno, som får dig att känna som om du stod mitt på dansgolvet inne på Tresor!

 

                DJ SweDjay´s Hemsida

Baskalas VXO Photos and Videos

bottom of page